nl | fr

De zekerheid dat u de gepaste zorg bij ons vindt

Tijdelijk of permanent behoefte aan een thuisverpleegkundige? Ikzoekthuisverpleging.be werkt met zelfstandige praktijken van thuisverpleegkundigen. Kwaliteitsvolle teams die meer ruimte bieden voor een persoonlijker contact tussen patiënt, mantelzorger en thuisverpleging.

Onze focus? Ervoor zorgen dat u als zorgbehoevende veilig en comfortabel in uw eigen huis, appartement of thuisvervangende omgeving blijft. Daarom vindt u bij ons niet alleen thuisverpleging, maar coördineren we wanneer u dit wenst ook uw aanvullende thuiszorg.

De zekerheid dat u de gepaste zorg bij ons vindt


Thuisverpleging

Hygiënische zorg, inspuitingen, medicatie toedienen, …

Diabeteszorg, wondzorg, palliatieve zorgen, …

In geval van nood komt een thuisverpleegkundige bij u langs in plaats van beroep te doen op familie of vriendenAanvullende thuiszorg

  • Poetshulp, boodschappen, wassen, strijken en koken
  • Persoonlijke verzorging

City Care Plus gaat nog een stapje verder: comforthulp maar ook vervoer, klusjes, woningaanpassingen, administratie,...


Mix van diensten

In geval van een mix van diensten, waakt een zorgcoördinator erover dat thuishulp tijdig mee evolueert met uw veranderende zorgbehoeften en dat de hulp van alle zorgverleners afgestemd is op elkaar.

Prestaties inzake thuisverpleging factureert uw praktijk via derdebetaler. Dit betekent dat ze uw factuur rechtstreeks met uw mutualiteit of zorgverzekering regelen en dat u enkel het remgeld betaalt.


De kracht van een sterk netwerk

De kracht van een sterk netwerk

Ikzoekthuisverpleging.be is een initiatief van Mederi Thuisverpleging. Stuk voor stuk lokale teams omkaderd door een innovatieve en dynamische organisatie zodat u zekerheid hebt van zorgkwaliteit en permanentie.U zoekt thuisverpleging in uw buurt?
Bel 078/156 111 of vraag uw thuisverpleging of thuiszorg online aan.Assist
Thyssenkrupp
CFS Accountants
Tena
D'Hondt - Reynaert
ZorgPunt
Amma
Inconiza
Coloplast